Köpeklerin saldırdığı kızını kurtarmak isterken, kucağındaki bebekle yere düştü!

Ankara'da yaşanan bir köpek saldırısı haberi daha gündemi sarstı. 3 çocuğuyla akraba ziyaretinden dönen Mustafa Tekin, kızı Elif'e 4 köpeğin saldırdığını görünce kucağındaki 1 yaşındaki çocuğuyla beraber koşmaya başladı. O anlarda baba ve minik bebek yere düştü. Düşme esnasında feci yaralanan küçük Yusuf ve kolu çıkan baba Tekin kendi imkanları ile hastaneye gitti.

Ankara'nın Mamak baba Mustafa Tekin, eşi ve 3 çocuğuyla akraba ziyaretinden dönüyorlardı. Evlerinin bulunduğu sokağa girdiklerinde 2’inci sınıfa giden Elif’e 4 başı boş köpek saldırdı.

KUCAĞINDAKİ 1 YAŞINDAKİ KIZIYLA KOŞARKEN...

Köpeklerin Elif’e saldırıldığını gören baba Mustafa Tekin, kucağında bulunan 1 yaşındaki Yusuf’la kızını köpeklerden kurtarmak için koşmaya başladı. Kızını köpeklerden kurtarmak için koşan baba Tekin dengesini kaybederek kucağındaki Yusuf’la birlikte düştü. Babanın koştuğunu gören köpekler kaçtı. Düşme esnasında feci yaralanan küçük Yusuf ve kolu çıkan baba Tekin kendi imkanları ile hastaneye gitti.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan, köpeklerin küçük kıza saldırdığı ve babanın kucağındaki çocuğuyla kızını kurtarmak için koşarken düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"KIZIMA SALDIRDIKLARINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM"

Başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan kızını kurtarmak isteyen baba Tekin, “Misafirlikten geliyorduk, akşamüzeri saat 9 gibi kızım önden koşunca çöplerin olduğu yerde köpek sürüsü kızıma saldırdı. Bende dayanamadım kucağımdaki ufak bebeğimde vardı 1 yaşında kızımı kurtarmak için koşarken düştüm. Tabi ben düşüncede köpeklerde kaçtı. Zor durumdayız çocuğumun yüzü parçalandı, benim kolum çıktı 20 gündür işe gidemiyorum. Çocuğumu okula gönderemiyorum köpeklerden dolayı acaba tek başına bir şey yapabilir mi, kendini savuna bilir mi diye. Bunlara bir çare bulunmasını istiyorum” dedi.