Kopenhag’a yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipler belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta müsabakasında Kopenhag’a 1-0 yenilen Galatasaray, Devler Ligi’ne veda etti. Grubunu 3.sırada tamamladığı için Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Kopenhag’a yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipler belli oldu

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarak en az çeyrek finalde mücadele etmeyi amaçlayan Galatasaray’ın macerası istediği gibi gitmedi. Sarı-kırmızılı takım A Grubu 6.hafta müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Danimarka ekibi Kopenhag’a 58.dakikada Lerager’in attığı golle 1-0 yenildi. Mücadelede etkisiz bir oyun sergileyen Galatasaray, Lerager’in çift sarı karttan kırmızı kart görmesi sonrası baskısını artırsa da beraberlik golünü bulamadı.

Kopenhag’a yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipler belli oldu - Resim : 1

GALATASARAY, AVRUPA LİGİ’NDE YOLUNA DEVAM EDECEK

Grubunu bir galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyet sonucunda topladığı 5 puanla 3. sırada bitiren Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Kopenhag ise Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda mücadele edecek.

GALATASARAY’IN RAKİBİ PLAY-OFF’TAN GELECEK

Sarı-kırmızılı takım play-off turunda, Avrupa Ligi'nde grubunu ikinci bitiren bir ekiple eşleşecek. Play-off turunda maçlar, 15-22 Şubat'ta oynanacak. Bu müsabakalarda rakibine üstünlük sağlayan ekip, son 16 turuna yükselecek.

Kopenhag’a yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipler belli oldu - Resim : 2

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Galatasaray’ın play-off turundaki muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte muhtemel rakipler:

Sporting Lizbon

Toulouse/Saint-Gilloise

Rennes/Villarreal

Freiburg/West Ham

Brighton/Marsilya

Karabağ/Molde

Slavia Prag/Roma

Real Betis/Rangers/Sparta Prag