Koray Aydın'dan tv100'e özel açıklama: İYİ Parti'de bozulan moralleri düzeltmeye geliyoruz

İYİ Parti Genel Başkan Adayı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, tv100'ün gündemi belirleyen programı Taksim Meydanı'na özel açıklamalarda bulundu. Aydın, yaptığı açıklamalarda "Yaptığım geniş istişareler sonucunda İYİ Parti tabanı ve teşkilatlarının yoğun isteği ve delegasyonun desteği ile Genel Başkan Adayı oldum. İYİ Parti’de bozulan moralleri yeniden düzeltmeye geliyoruz." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

İYİ Parti Genel Başkan Adayı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Aydın'ın yaptığı açıklamalardan öne çıkan satır başlıkları şu şekilde oldu:

"Programınıza özel mesajımı sizlerle ve TV 100 izleyicisiyle paylaşmak istiyorum.

Yaptığım geniş istişareler sonucunda, İYİ Parti tabanı ve teşkilatlarının yoğun isteği ve delegasyonun desteğiyle Genel Başkan Adayı oldum. İYİ Parti'de bozulan moralleri yeniden düzeltmeye geliyoruz.

İYİ Parti'nin Kurucu Teşkilat Başkanı olarak büyük çaba, emek ve gayretlerle ilden, ilçeye, mahalleye ve köylere kadar kurduğumuz teşkilatı yeniden derleyip toparlamaya ve yeniden ayağa kaldırmaya geliyoruz.

"PARTİMİZE BAYRAM SOFRASI TADINDA BİR KONGRE TEMENNİ EDERİM"

İYİ Parti'yi kuruluş ilkelerinin üzerinde yeniden yükseltmeye geliyoruz. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e de bu güne kadar verdiği hizmetler için ve özellikle bugün verdiği kararla partimizin önünü açtığı için çok teşekkür ediyorum.

İYİ Parti'mize birlik, bütünlük ve kardeşlik havası içinde bir kongre süreci diliyorum. 27 Nisan günü partimize Bayram Sofrası tadında bir kongre temenni ediyorum.

Aziz milletimizin ve bütün İslâm aleminin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum."