Korkunç manzara... Parkenin üzerinde evcil hayvanının sadece kafasını görünce dehşet içinde yanına koştu

Yavru kedisinin sadece kafasını parkenin üzerinde kadın, ne yapacağını şaşırdı. İlk bakıldığında korku filmlerini aratmayan görüntünün perde arkasında, 2 aylık yaramaz kedinin başını parkedeki delikten çıkarmaya çalışınca sıkıştırdığı ortaya çıktı. Büyük korku içinde kurtarılmayı bekleyen kedi, titiz bir operasyonla kurtarıldı.

ABD'nin Illinois eyaletinde yaşayan Miracle Allen, geçtiğimiz hafta iki aylık kedisi Stormy'nin döşeme tahtalarına sıkışmasıyla dehşet anları yaşadı. Korku içinde olan kedisini kurtarmaya çalışan Miracle, uzun uğraşlar sonucunda kedisine mümkün olabildiğince az zarar vererek çıkarmak için çabaladı. Allen, kediyi yerden çıkarmak için yeri kırdı ve kediyi boynunu kırmadan çıkarmak için hindistancevizi yağı kullandı.

Korkunç manzara... Parkenin üzerinde evcil hayvanının sadece kafasını görünce dehşet içinde yanına koştu - Resim : 1

STRESE GİRDİ

Doktorlar, kedinin boyun ve omurgasında hafif bir şişliğin yanı sıra stresin neden olduğu midede iltihaplanma olduğunu söylediler. "Stormy'ye çok ilgi ve şefkat gösterdim" diyen Allen, kedinin şimdi iyi olduğunu ve yeniden normal ve enerjik davranmaya başladığını belirtti.