Korkunç manzarayı görünce hemen koştular... Yerde çırpınan kuşu kurtarmak için çok hızlı hareket ettiler

Kolluk kuvvetleri çevrede gezerken sokak ortasında korkunç bir şeyle karşılaştılar. Yolun ortasına yatmış atmacayı gören görevliler, yardım için geç olmadığını fark edince hemen işe koyuldular. Atmacanın boynuna dolanan yılandan kurtarmak için elindeki copla yılanın kafasını tutup ardından kuyruğunu boynundan kurtardılar. Kuş, yılandan kurtulup nefes almaya başladığı gibi uçup gitti.

Korkunç manzarayı görünce hemen koştular... Yerde çırpınan kuşu kurtarmak için çok hızlı hareket ettiler

Alachua İlçesi Şerif Ofisi tarafından yayınlanan vücut kamerası görüntülerinde, Dasher Yardımcısı ve Forero Yardımcısı, karayolunda yaralı bir şahin raporuna yanıt verdi. Yaklaştıklarında, kırmızı omuzlu şahinin boynuna ve kanadına dolanmış bir yılan olduğunu fark ettiler.

Korkunç manzarayı görünce hemen koştular... Yerde çırpınan kuşu kurtarmak için çok hızlı hareket ettiler - Resim : 1

KAFASINI TUTUP KUŞU KURTARDI

Görevlilerden biri "Oldukça iyi sarılmış," dedi. Diğer görevli, vücudunu atmacadan çözerken yılanın kafasını tutmak için bir copunun ucunu kullandı. Zehirsiz bir yılan olan Kuzey Amerikalı bir yarışçıya benziyordu. Atmaca muhtemelen yılanı öğle yemeği için yakındaki bir bahçeden kaptı, ancak yarışçının başka planları vardı. Atmaca hemen havalandı ve yakındaki bazı ağaçlara uçtu. Yılan artık menüde olmadığı için sokağa geri fırlatıldı.

Korkunç manzarayı görünce hemen koştular... Yerde çırpınan kuşu kurtarmak için çok hızlı hareket ettiler - Resim : 2

GÖREV ÇAĞRISININ ÖTESİNDE

Alachua İlçe Şerif Ofisi Facebook'ta, "Şerif Watson, Dasher ve Forero gibi normal görev kapsamlarının dışında olabilecek olaylarda görev çağrısının 'üstüne ve ötesine geçen' Şerif Yardımcılarına çok müteşekkirdir." açıklamasında bulundu.