Yaz aylarına girilirken yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ediliyor. Bir ailenin evinde yılan bakın nereden çıktı

Evlerinin mutfağında ilginç bir şeyler olduğunu fark eden aile, kontrol etmek için mutfağa yöneldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. Mutfakta kadehlerin olduğu kısımda bir piton dolanıyordu. Şoka giren aile, korku içinde hemen bir yılan uzmanına haber verdi.

Yaz aylarına girilirken yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ediliyor. Bir ailenin evinde yılan bakın nereden çıktı

Avustralya Gold Coast'taki Coombabah'ta bir aile, mutfaklarındaki içki kadehi koleksiyonları arasında bir piton keşfettiklerinde büyük bir şok yaşadılar. Kıyı halı pitonu, ailenin mutfağında soğuk havadan kaçmaya çalıştı. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, yemek yiyen pitonu toplamak için yılan uzmanına haber verildi.

BARDAKLARI KIRMADAN YAKALAMAK OLDUKÇA ZORDU

Gold Coast yılan avcısı Tim Hudson, 8 Mayıs'ta Coombabah ailesinin mutfağında piton buldu. İçki kadehlerinin arasına dolanmış 1,5 metrelik pitonu çıkarmak Gold Coast yılan avcısı için büyük bir başarıydı. Hudson, "Bu bardakları kırmadan yılanı yakalamak oldukça zordu, yılan yarım düzine kadeh gibi birbirine dolanıyordu" dedi. Ailenin şansına, Bay Hudson yılanı camları kırmadan yakaladı.

Yaz aylarına girilirken yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ediliyor. Bir ailenin evinde yılan bakın nereden çıktı - Resim : 1

TAM BİR UZMAN

Yerel yılan avcısı, Facebook sayfasında pitonun iyi bir zevki olduğu konusunda şaka yaptı.
Bay Hudson, "İçki ve yemek yemeye hazır ve tam bir uzman." dedi. Kıyı halı yılanları zehirsizdir. Ortalama bir yetişkin 2 metre uzunluğundadır.  Piton zehirli olmasa da Henderson bunun ısırığın ağrısız olduğu anlamına gelmediği konusunda uyardı. Sosyal medya videosunda "Orada yüz küsur dişleri var, zaten yüze kadar" dedi.

SICAĞA DOĞRU GELİYORLAR

Havalar soğudukça, etrafta dolaşan daha az yılan olacak. Vücut sıcaklıklarını dengelemek ve sıcak kalmak için daha sıcak sığınak yerlerine geliyorlar. İşte bu yüzden iç mekanlarda ve ayrıca çatılarda giderek daha fazla yılan yakalıyoruz çünkü birçoğu brumasyon dönemine giriyor." dedi. 

Yaz aylarına girilirken yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ediliyor. Bir ailenin evinde yılan bakın nereden çıktı - Resim : 2

YAVAŞLADIKLARI DÖNEME GİRİYORLAR

Yılanlar kış uykusuna yatmazken brumation adı verilen bir aşamaya girerler. Bay Hudson, daha az aktif olduklarını ve kalp atış hızlarını ve metabolizmalarını yavaşlattıklarını söyledi.
Hudson, "Artık hepsi sıcak yerler arıyor" dedi.