Hollywood yıldızı gözyaşlarını tutamadı

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone'da korona virüs nedeniyle zor günler geçiriyor. Gözyaşlarını tutamayan Stone, manevi büyükannesi Eileen Mitzman'ı korona virüs nedeniyle kaybettiğini söyledi.

Hollywood yıldızı gözyaşlarını tutamadı

Sharon Stone manevi büyükannesi olan Eileen Mitzman'ı koronavirüsün neden olduğu covid-19 hastalığından kaybettiğini duyurdu. Üç gün önce manevi büyükannesinin korona virüs nedeniyle tedavi gördüğünü ancak durumunun kötü olduğunu ifade eden Stone, kaybedeceğini de söylemişti.

Stone o paylaşımda Mitzman için ”O bu gece New York’taki hastanede ölecek. Corona virüse yakalandı, ama kan zehirlenmesi olduğu ve başka hastalıkları da bulunduğu için ölecek ve hiçbirimiz onunla birlikte olamıyoruz” diye konuşup "Pencereden dışarı çıkmanızı ve çığlık atmanızı istiyorum ve direnmenizi istiyorum. Çığlık atmanızı ve ağlamanızı istiyorum. Eileen’in başına gelen şeye karşı çığlık atmanızı istiyorum, çünkü onun yalnız ölmesini istemiyorum” demişti.

Ünlü oyuncu bir sonraki paylaşımında da Mitzman'ın hayatını yitirdiğini duyurdu. Stone'un anlattığına göre Eileen Mitzman ile ünlü oyunu 1990'lı yıllarda tanıştı. Sharon Stone manevi büyükannesiyle nasıl tanıştığını da sosyal medyadan şu şekilde anlatmıştı: " “Ben yıllar önce AIDS aktivisti olarak çalışmaya başladığımda tanıştık. Onunla ve kocasu Neil ile New York’ta Dr. Krims’in evindeki bir etkinlikte görüştük. O dönemki başkan Bill Clinton ile konuşmak istiyordu. Bana nasıl konuşması gerektiğini sordu ve hayat hikayesini anlatmaya başladı."

Manevi büyükannesi ve eşinin bir kızlarının AIDS’ten dolayı, diğerinin ise trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini söyleyen Stone, “Benim büyükannem ve büyükbabam hayatta değildi ve onlardan benim manevi büyükannem ve büyükbabam olmalarını istedim. İşte o zamandan beri hem manevi büyükannem ve büyükbabam hem de HIV/AIDS konusunda çalışma arkadaşlarım” diye konuştu.