Korona virüs tedavisi gören ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı!

Korona virüse yakalanan ve durumu ağırlaşan iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenen 41 yaşındaki ünlü oyuncu Songül Öden hastaneye kaldırıldı.

Korona virüs tedavisi gören ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı!

4 yıldır  birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile dünya evine giren 41 yaşındaki ünlü oyuncu Songül Öden, korona virüse yakalanmıştı.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, testi pozitif çıkan Songül Öden, evine kapanmıştı. Öden'in, durumu ağırlaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı.

41 yaşındaki oyuncunun artan şikayetleri nedeniyle gözlem altına alındığı ve tedavisinin bir süre hastanede devam edeceği öğrenildi.

 Songül Öden'den açıklama

Ünlü oyuncu Songül Öden, sosyal sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak koronavirüs tedavisinin tamamlandığını açıkladı:

Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşşekkür ederiz.

Eşim ile birlikte tedavi gördügğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi...

Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan hastane personeline teşekkür ederiz... Duygularımı anlatmama imkan yok.. Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez.. Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır..