Yüzlerce kişiden haber alınamıyor!

Koronavirüs salgınında ağır bir mücadele yaşayan Hindistan'da bir trajedi daha yaşandı. Ülkeyi etkisi altına alan kasırga bir geminin batmasına neden oldu.

Yüzlerce kişiden haber alınamıyor!

Hindistan'ı etkisi altına alan kasırga nedeniyle bir gemi battı. Gemide bulunan 127 kişi için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ülkeyi etkisi altına alan kasırga bir geminin batmasına neden oldu. Bombay kıyıları açıklarında sürüklendikten sonra batan gemide 273 kişi bulunuyordu. Gelen ilk bilgilere göre, gemide bulunan 127 kişi hala kayıp.

Savunma bakanlığı, devlete ait bir petrol şirketi tarafından işletilen gemiden 146 kişinin kurtarıldığını açıkladı. Hint donanması 127 kişi için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi. Açıklamada operasyonların 'son derece zorlu deniz koşullarında' gün boyu devam etmesinin beklendiği bilgisine de yer verildi.

Son yılların en büyüğü

Kasırganın hızının saatte 185 kilometreye kadar çıktığının altını çizen uzmanlar bunun son dönemde görülen en sert kasırga olduğunu belirtiyor. Kasırga nedeniyle yüzlerce Kovid-19 hastasının da daha güvenli bölgelere kaydırıldığı gelen bilgiler arasında.

 Kaynak: Hürriyet