Koronavirüsü yenen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu çifti iyileşir iyileşmez ilk nereye gitti?

Korona virüsü yenen Seda Sayan’ın işletmecilik yapan oğlu Oğulcan Engin ile sevgilisi Ezgi Eyüboğlu, iyileşir iyileşmez soluğu nerede aldı?

Seda Sayan’ın işletmecilik yapan oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun ilişkileri evliliğe doğru gidiyor. Şu günlerde Hadise’yle yaşadığı ayrılıkla gündemde olan Kaan Yıldırım’dan geçen yıl boşanan Ezgi Eyüboğlu, her şey yolunda giderse Oğulcan Engin’le ikinci kez nikah masasına oturacak.

Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin çifti, son günlerde ise geçirdikleri korona virüs rahatsızlığıyla gündeme geldi. Hastalığı atlatan çift, iyileşir iyileşmez temiz hava almak ve spor yapmak için soluğu Belgrad Ormanı’nda aldı. İki hafta sonra ilk kez dışarı çıkan ikili, 6 kilometrelik parkuru tamamladı. Oğulcan Engin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ezgi Eyüboğlu “Ben de hastalığı geçirdim. Bitti, gitti” dedi.

Öte yandan Ankara’da çekilen “Teşkilat” dizisiyle setlere dönecek olan güzel oyuncu, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler ve Mesut Akusta’yla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.