KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye’yi ayağa kaldıran öğretmen isyan etti

Özel bir eğitim kurumunda KPSS derslerine mini etekle giymesi olay olan öğretmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisini hedef gösterenlere isyan etti.

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye’yi ayağa kaldıran öğretmen isyan etti

Özel bir eğitim kurumunda KPSS’ye yönelik ders veren kadın öğretmenin ders anlatırken kameralara yansıyan dekolteli kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Ders esnasında kendini kayda aldıran kadın öğretmenin konuşma tarzı da en az giydikleri kadar dikkat çekti. Ders anlatırken konuşma tarzı daha çok ön plana çıkan öğretmen kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Eleştiri yağmuruna tutuldu

Öğretmen, giyim tarzı nedeniyle özellikle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Hakkında hakarete varan eleştirilen gelmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan öğretmen, yaşadıklarına isyan etti.

Hedef gösterenlere sert çıktı

Öğretmen, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı: “Kendi halinde yaşayan eğitimi çok seven küçük tatlı hedefleri olan bir insanım… Dostlarım, sevdiklerim var… Neden her paylaştığımı her gün isim soy isim belirterek ve hedef göstererek haber yaptığınızı anlamıyorum… Gerçekten merak ediyorum amaç benim bu durumdan zarar görmem mi? Yahut daha fazla tıklanma almak mı? Ya da benim düşünemediğim başka stratejiler mi var? Ülkemizde her gün haber niteliği taşıyan onca çok değerli bilgiler varken Fidan Atalay isimli hoca bir video daha paylaştı! Gerçekten anlam veremiyorum… Gerçekten bu durumdan zarar görmem halinde mutlu mu olacaksınız? Zafer mi kazanmış olacaksınız? Bilmiyorum… Şaşkınım… Sevenlerimden destek bekliyorum sadece bu kadar…”

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye’yi ayağa kaldıran öğretmen isyan etti - Resim : 1