KPSS öğretmenlik alan bilgisi sınavı giriş yerleri açıklandı!

Bu hafta sonu yapılacak olan KPSS genel yetenek ve genel kültürün ardından 29 Temmuz'da yapılacak olan KPSS öğretmenlik alan bilgisi sınavı giriş yerleri de açıklandı. KPSS giriş yerinizi öğrenmek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

KPSS öğretmenlik alan bilgisi sınavı giriş yerleri açıklandı!

ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bu hafta sonu yapılacak.  2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi ise 29 Haziran'da geçekleşecek. KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden görüntüleyebilecek.

KPSS ÖĞRETMENLİK ALAN SINAVI 29 TEMMUZ'DA

29 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı’nın Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı’nın Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 30 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı’nın Alan Bilgisi 3. Oturumu’na (İşletme, Muhasebe, İstatistik) katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.