KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi erişime açıldı mı? KPSS sınav tarihi ne, sınav saat kaçta?

KPSS ortaöğretim 2022 sınavı için heyecanlı bekleyiş başladı. Lise mezunu adaylar için ÖSYM, KPSS ortaöğretim sınav giriş belgelerini erişime açtı. İşte, 2022 KPSS sınav tarihi ve sınav yerleri giriş belgesi sorgulama ekranı...

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi erişime açıldı mı? KPSS sınav tarihi ne, sınav saat kaçta?

06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Sınava saatler kala adaylar sınav giriş belgesi sorgulama ekranını araştırıyor. Lise mezunu adayların katılım sağlayacağı KPSS Ortaöğretim sınav yerleri giriş belgesi, ÖSYM tarafından erişime açıldı. İşte, 2022 KPSS Ortaöğretim sınav tarihi, saati ve sınav giriş yerleri belgesi sorgulama ekranı linki...

KPSS ortaöğretim ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Lise mezunu adayların Kamu Personeli olma hayaliyle girecekleri KPSS ORtaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 Pazar günü saat 10:15'te başlayacak.

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi erişime açıldı mı? KPSS sınav tarihi ne, sınav saat kaçta? - Resim : 1

Adaylar dikkat!

06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ortaöğretim için adaylar, 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Sınav yerel saate göre yapılacağından; adaylar, Kıbrıs/Lefkoşa için saat 09.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi erişime açıldı mı? KPSS sınav tarihi ne, sınav saat kaçta? - Resim : 2

KPSS ortaöğretim sınavı giriş yerleri belli oldu!

ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile KPSS Ortaöğretim sınav yerleri belli oldu. ÖSYM açıklamasında "06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına (2022-KPSS Ortaöğretim) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ekim 2022 tarihinde 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklerdir.

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN