KPSS şartsız personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri ve başvuru şartları açıklandı!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşların merakla beklediği haber duyuruldu. İŞKUR üzerinden kamu personel alımları için iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Gelen habere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS şartı olmadan personel alınacağını duyurdu. Personel alımına ilişkin detaylar açıklandı...

KPSS şartsız personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri ve başvuru şartları açıklandı!

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü (Polisevi) bünyesinde çalışmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kamu personeli olarak yapılacak alımlarda adaylarda KPSS şartının aranmadığı ve alımların kura usulü yapılacağı aktarıldı. Başvuruların başladığı ve son başvuruların 19 Aralık tarihinde alınacağı açıklandı. Temizlik işçisi kadrosunda görev almak isteyenler için başvuru şartları da açıklandı. Başvuru tarihleri ve şekli şu şekilde:

EGM temizlik görevlisi ve aşçı alımı

İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan ilanlar hem temizlik görevlisi hem de aşçı alımı için. İlanlara ilişkin detayları aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.

Temizlik işçisi için adayların hijyen belgesine sahip olması gerekirken, aşçı alımı için istenilen şartlar ve belgeler şu şekilde:

- Usta öğretici belgesi olmak

- Ustalık belgesi olmak

- Usta yardımcılığı ve çıraklık sertifikasına sahip olmak

- Yukarıdaki kriterlerden herhangi birine sahip olmak

- 5 yıl deneyim

- Askerliğini yapmış olmak ya da muaf olmak