Küçük bir eve taşınan Gülben Ergen maddi anlamda zorluk mu çekiyor?

Fake hesap kullandığı için kendi kendine “Can kadın” mesajı yazdığı gündeme gelen Gülben Ergen konuyla ilgili hangi çarpıcı açıklamayı yaptı? Daha küçük bir eve taşınan ünlü şarkıcı, maddi anlamda zor günler mi yaşıyor?

Gülben Ergen Nişantaşı’nda bir kafede kameralara yansıdı. Ergen, yeni albümünde yakın dostu Mustafa Sandal’a ait bir şarkıya da yer vereceğini belirtti. İstinye’de 3 oğluyla yaşadığı evini kiraya verip daha küçük bir eve taşındığı konuşulan ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle maddi anlamda yıprandığını açıkladı. Gülben Ergen annesi Gülser Ergen’in 65 yaş yasağı nedeniyle büyük panik yaşadığını söyledi.

Sırtına hacamat yaptıran Ergen “Sırtım kıpkırmızı ama çok faydasını gördüm” dedi. Ünlü şarkıcı geçen yaz Bozburun’daki tatil fotoğrafının altına kendi hesabından “Can kadın” mesajını yazmış, bunu görenler “Gülben Ergen fake hesabına geçmeyi unuttu, rezil oldu” yorumlarını yapmıştı. Ergen “Fake hesabınız var mı?” sorusuna magazin tarihine geçen “Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz” sözünü güncelleyerek yanıt verdi.