Kulübü ve teknik direktörünü eleştirmişti! Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı! Hocası milli yıldıza sert çıktı

Benfica’da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, kulübü ve teknik direktör Roger Schmidt hakkında yaptığı açıklamaların ardından kadro dışı bırakıldı. Bu konuda açıklama yapan Schmidt, “Böyle röportaj verirseniz takımda olamazsınız, bu mümkün değil” dedi.

Kulübü ve teknik direktörünü eleştirmişti! Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı! Hocası milli yıldıza sert çıktı

Yaz transfer sezonunda 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Hollanda ekibi Feyenoord’dan Portekiz ekibi Benfica’ya transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, Hollanda basınına verdiği röportajda kulübü ve teknik direktör Roger Schmidt’i eleştirdi.

Kulübü ve teknik direktörünü eleştirmişti! Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı! Hocası milli yıldıza sert çıktı - Resim : 1

ORKUN KÖKÇÜ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Milli futbolcu röportajın ardından kadro dışı bırakıldı. Orkun’un bu durumu hakkında Benfica teknik direktörü Roger Schmidt açıklama yaptı.

Kulübü ve teknik direktörünü eleştirmişti! Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı! Hocası milli yıldıza sert çıktı - Resim : 2

"BÖYLE RÖPORTAJ VERİRSENİZ TAKIMDA OLAMAZSINIZ"

Roger Schmidt şunları söyledi:

 “Böyle röportaj verirseniz takımda olamazsınız, bu mümkün değil. Röportajı okudum ama henüz Orkun Kökçü ile konuşma fırsatım olmadı. Milli takımdan döndüğünde onunla konuşacağım ve yaptığının iyi bir şey olmadığını söyleyeceğim. Orkun, harika bir oyuncu ve harika bir insan. Böyle bir röportaj verecek kadar ne oldu bilmiyorum. Onunla konuşmam lazım ama tabii ki mutlu değiliz.”