Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ve 4 kulüp başkanı Halil Umut Meler’i ziyaret etti

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Y. Koç ve 4 Süper Lig ekibinin başkanı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’i İzmir’deki evinde ziyaret etti.

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ve 4 kulüp başkanı Halil Umut Meler’i ziyaret etti

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının ardından eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişinin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler tedavisinin tamamlanmasının ardından yaşadığı şehir olan İzmir’e gelmişti.

Sağlık durumu iyiye giden Meler’e evinde ziyaretler sürüyor. Son olarak Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Yıldırım Koç, Süper Lig kulüpleri başkanları Ecmel Sarıalioğlu, M.Fatih Saraç, Mecnun Otyakmaz, Süleyman Hurma ve Vakfın Genel Sekreteri Dr. Çağrı İlk; FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'deki evinde ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen görüşmede Meler'in ailesi de yer aldı.

ALİ KOÇ: HOCAMIZ MAÇA ÇIKMA KONUSUNDA DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Geçmiş olsun ziyaretine geldik. Geçmiş olsun demeye gelmenin reklamı olmaz. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hocamızın durumunu gayet iyi bulduk. Herhalde her geçen gün daha da iyi hale gider. Maçlara çıkma konusunda zamanı gelince kendisi doğru kararı verecektir. Kolay değil, daha birkaç gün geçti ve bu işin ilacı da zaman. Eminim doğru ve sağlıklı kararı zamanı gelince verecektir" şeklinde konuştu.