Kumsalda balığı suyun içinde yere sürttü... Yerin dibinden kokuyu alan korkunç yaratık yukarı doğru gelmeye başladı. Pat diye ortaya çıktı

Kumsalda kocaman bir balığı eline alan genç adam, birkaç defa kumlara sürttü. Ardından balığı yere doğru bıraktı. Yerin dibinden kokuyu alan korkunç yaratık yukarı doğru gelmeye başladı. Pat diye ortaya çıktı. Elindeki pense benzeri alet ile kafasından yakalayıp kumların arasından yaratığı çıkardı. Kumun arasından çıkan yaklaşık 50 santimetre uzunluğundaki onlarca bacağı olan bir yaratıktı.

Kumsalda kocaman bir balığı eline alan genç adam, kumlara birkaç defa sürttükten sonra olacakları kayda aldı. Kumsalda kumların altında bulunan yaratık, kumdaki balık kokusunu duyunca hemen harekete geçti. Balığı kumların üzerine bırakan genç adam, kumun arasından çıkan canlıyı, elindeki pense ile yakaladı. Tuttuğu gibi kumdan santimetrelerce uzunluktaki solucan çıkardı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyenler, yeni korku açıldı yorumunda bulundu. 

Kumsalda balığı suyun içinde yere sürttü... Yerin dibinden kokuyu alan korkunç yaratık yukarı doğru gelmeye başladı. Pat diye ortaya çıktı - Resim : 1

SAHİL SOLUCANI NEDİR?

Yaygın olarak Avustralya plaj solucanları olarak adlandırılan Australonuphis, kıyı kumsallarının gelgit arası bölgesinde yaşayan ve yiyecek uyarısıyla yüzeye çekilen, Onuphidae familyasına aitçok halkalı annelid cinsidir. Balıkçılık için yem olarak kullanılmak üzere balıkçılar tarafından aranır. Bazı türlerin boyu iki metreden fazla büyüyebilir. Kördürler ancak çok iyi bir koku alma duyusuna sahiptirler ve kıyıya vuran çürümüş et, balık ve deniz yosunlarını yerler.