Açıklamaları tepki toplamıştı! Serdar Ortaç: “Kürtajın yapılmasını ben istemedim”

Kürtaj açıklamasıyla gündeme gelen Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar…

Kürtaj açıklamalarıyla gündeme oturan Serdar Ortaç, " Allah nasip etmedi, olacaktı dedim ama olmadı. Kısmet değilmiş dedim. Kürtajın yapılmasını ben istemedim" ifadelerini kullandı.

Baba olmak için çok geç kaldım diyen Ortaç'a evlat edinmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna," Nasip kısmet" diyerek cevapladı. Çocuk özlemini yeğenlerimle gidermeye çalışıyorum şeklinde yanıt veren Ortaç," Çocuklarla hep ilgileniyorum, ama kendi çocuğum olmadı. Nasip değilmiş" dedi.

Borçlarının hepsini ödediğini belirten şarkıcı "Son üç aydır hiç oturmadık, gelen bütün gelirler borçlara gitti. Zaten ne alabilirim ki, ne alacağım para gelse. Bu raddeden sonra üzerime başıma ne alacağım, olmayan hiçbir şeyim yok.

Bu saatten sonra çalışan arkadaşlarım mutlu olsun, ekip. Ben hayatta her şeyi gördüm, birazda onlar görsün" dedi. Kumar oynamayı tamamen bıraktık diyen Ortaç," Artık zevkimde yok zaten. Para kazanma uğraşımda yok. Millet mutlu olsun, isteğim o" dedi.