Kurtlar Vadisi ve EDHO birleşti! Kurtlar Vadisi Eşkıya oldu!

ATV’nin severek izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok tartışılan diziler arsına girmeyi başardı. Öyle ki sizi severler artık dizinin isminin değişmesi gerektiğini vurguladı. EDHO severler Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisini birleştirerek Kurtlar Vadisi Eşkıya yaptı.

Kurtlar Vadisi ve EDHO birleşti! Kurtlar Vadisi Eşkıya oldu!

Uzun süredir ekranlara devam eden ve her bölümünde reytingi elinde tutan Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz dizisi hala izleyicisini ekana kilitlemeyi başarıyor.

Ancak öyle bir durum var ki, bu durum sosyal medyada da çok konuşulmaya başlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yıllar önce ekrana veda eden Kurtlar Vadisi dizisini çok benzemesi Kurtlar Vadisi hayranları için ilgi çekici oldu.

Öyle ki bir çok Kurtlar Vadisi oyuncusu kendisini Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde buldu.

Kurtlar Vadisi ve EDHO birleşti! Kurtlar Vadisi Eşkıya oldu! - Resim : 1

Aynı zamanda bu oyuncuların diziye katılmasıyla da EDHO’da köklü değişikler de meydana geldi.

Ancak ilerleyen süre zarfında diziye Kurtlar Vadisi’ndan o kadar çok oyuyncu katıldı ki, dizi severler artık iki dizinin birleşmesi düşünclererini sosyal medyada tartıştı. Dizinin ismini de belirlediler. Dizi severler sosyal medyada Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini birleştirerek Kurtlar Vadisi Eşkıya olarak tanımladı. Bu durum da diziye bir anda çok konuşulanlar arasında yer almasına neden oldu.

Kurtlar Vadisi’nden, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sürmeli, Müfettiş Kane rolüyle akıllara kazınan Gülener gibi bir çok isim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılmıştı.

Kurtlar Vadisi ve EDHO birleşti! Kurtlar Vadisi Eşkıya oldu! - Resim : 2