Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı boşandı

Kurtlar Vadisi dizisiyle büyük üne kavuşan Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı boşandı. Necati Şaşmaz'ın 'çok ağır kusur' iddiasının ne olduğu da ortaya çıktı. Mahkeme çocukların velayetini annelerine verirken, Necati Şaşmaz'ın aylık 16 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı boşandı

İki yıl önce eşi Nagehan Kaşıkçı'ya boşanma davası açan Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz resmen boşandı. Mahkeme iki tarafı da eşit kusurlu gördüğü için Kaşıkçı'ya nafaka vermedi. Ayrıca tarafların tazminat talepleri de reddedildi.

Necati Şaşmaz, Kaçıkçı'dan ağır kusurlu olduğu iddiasıyla 5 milyon maddi, 10 milyon manevi olmak üzere 10 milyon TL tazminat talep etmişti. Bu ağır kusurun ne olduğu merak konusu olmuştu. Şaşmaz'ın Kaşıkçı hakkında öne sürdüğü iddiaların çocuklarıyla ilgilenmemesi, lüks harcamalar yapması ve bir eş gibi davranmaması olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncudan psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da 20 milyon TL tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunarak karşı boşanma davası açmıştı.

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Nagehan Kaşıkçı'yı avukat Deniz Ketenci, Necati Şaşmaz’ı da avukat Altın Mimir temsil etti. Mahkeme iki tarafın açtığı boşanma davasını da kabul ederek tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verirken, baba ile kişisel ilişki günleri tayin etti.

Nagehan Kaşıkçı, henüz 20 yaşında iken Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile 12.12.2012’de evlenmişti. Çiftin 4 yıl içinde iki çocuğu Ali Nadir ve Yusuf Emir dünyaya geldi.

Kararı istinaf mahkemesine götürecek

Nagehan Kaşıkçı'nın, mahkemenin verdiği kararı istinaf mahkemesine taşıyacağı, yargı sürecinin devam edeceği öğrenildi. Öte yandan Nagehan Kaşıkçı'nın reddi hakim talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Eşit kusurlu bulundular

Mahkeme, tarafların suçlamalarını eşit bularak tazminat taleplerini reddetti. Necati Şaşmaz, Nagehan Kaşıkçı'ya tazminat ödemeyecek ancak çocukları için aylık 16 bin lira çocuk nafakası ödeyecek.

Necati Şaşmaz, Nagehan Kaşıkçı'nın 'çok ağır kusurlu' olduğunu iddia etmişti. Şaşmaz'ın iddiasının, "çocuklarıyla ilgilenmeyen, lüks harcamalar yapan, bir eş gibi davranmayan" olduğu ortaya çıktı.

Necati Şaşmaz hakkında şoke eden iddialar

Nagehan Kaşıkçı'nın ise mahkemede karşı iddialarda bulunarak, Necati Şaşmaz'ın trans bireylerle birlikte olduğu, uyuşturucu kullandığı, çoklu cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü. Bu ilişkiler nedeniyle HPV virüsü bulaştığını iddia etti.