Kurtlar yavruyu tek bulunca sivri dişlerini boynuna geçirdiler. Çok sinirlenen annesi tonlarca ağırlığıyla yeryüzünü titrete titrete geldi

Yellowstone'da bizon yavrusunu tek bulan iki kurt, yavrunun boynuna dişlerini geçirdi. Yavrusunun tehlikede olduğunu gören anne bizon ise adeta yeryüzünü sallarcasına kadraja girdi.

Doğada güçlünün güçsüzü yemesi doğanın kanunu olarak biliniyor. İki kurt da tek buldukları yavru bizona saldırıya geçti ve dişlerini yavruya geçirdi. Annesi ise öfkeyle saniyeler sonra kadraja girerek olaya müdahale etti. Bu heyecan dolu anlar sosyal medyada çok sayıda izlenme aldı. 

Video, Yellowstone Wolf Tracker rehberi Michael Sypniewski tarafından 10 Haziran'da Wyoming'deki parkın kuzeydoğu kesiminde bulunan Lamar Vadisi'nde çekildi.

Videoda çaresiz bir yavru bizonun etrafını kurtlar sararken sürüsünden ayrıldığı görülüyor.

Sypniewski bir Instagram gönderisinde, "Kurtların kolay bir yemek elde etmek için yola çıktıklarından eminim" diye yazdı.

Sonra iki büyük bizonun kurtlara doğru hücum ettiği görülüyor. Buzağıyı güvenli bir yere taşırken hızla aralarına alırlar.