Kuruluş Osman dizisinin 35. Bölüm Fragmanı yayınlandı! "Ölümü şehadet belleyenler yenilmez!"

Yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı Kuruluş Osman dizisinin 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Bölümde tuzağa çekilen Osman Nikola'yı öldürür.

atv ekranının fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın 35. bölümünde seyircisi yine aksiyon dolu sahneler ve birbirinden ilginç entrikalar bekliyor. Başrollerinde Burak Özçivit'in oynadığı dizinin son fragmanı yayınlandı. Fragmandaki bir sahne akıllarda soru işareti bıraktı. İşte gelişmeler...

34. Bölüm'ün Özeti

Kulucahisar'a İstanbul'dan destek birliklerin geldiği haber alan Osman Bey, bir Türk beyinin kızı olan Targun Hatun'un da Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir. Osman Bey, Targun Hatun'u kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ni geri almanın yollarını ararken, Nikola ise Söğüt'e yapacağı saldırıyı planlamaktadır. Savcı Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiği Yavlak Arslan'ın toyuna katılmak üzere obadan ayrılır, Ertuğrul'un Bey'in sağlık durumu ise kötüye gitmektedir. Toya davet edilmeyen Osman Bey, Söğüt'e giderek Yavlak Arslan ve Savcı Bey'in karşısına dikilir ve beylik hedefini açıklar.