Bu akşam Kuruluş Osman dizisi var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte yayın akışı!

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle televizyonlar eğlence ve dizi yayınlarını bir süre durdurmuştu. Milli Yas süreci nedeniyle neredeyse iki haftadır diziler setlerine ara verdi ve yeni bölümleri yayınlanmadı. Pek çok kişi de dizilerin ne zaman yayınlanacağını araştırırken sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni bölümünün ne zaman ekranlarda olacağı ise merak konusu oldu. Peki, Bu akşam Kuruluş Osman dizisi var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte yayın akışı!

Bu akşam Kuruluş Osman dizisi var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte yayın akışı!

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından yaşanan can kayıpları nedeniyle yurt genelinde Milli Yas ilan edildi. Bu süreçte eğlence mekanları da dahil olmak üzere televizyonlar yayınlarını ara vererek deprem özel programı yaptı.

Diziler yas süreci nedeniyle setlerine ara verirken yeni bölümler de ekranlara gelmedi. Depremin izleri hala silinmeye çalışılırken dizilerin ekranlara ne zaman döneceği ise merak konusu oldu. Özellikle de televizyonun sevilen yapımı Kuruluş Osman’ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. 

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Kuruluş Osman yayınlanan akışa göre bugün tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Kuruluş Osman’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Kanalın yeni bölüm duyurusunu yapması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman ve setlerine ara veren dizilerin ekranlarda olacağı tarih merak ediliyordu. Pek çok yapım ekranlara geri dönerken bu hafta yeni bölümleri yayınlanmayan dizilerin haftaya ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

22 ŞUBAT 2023 ATV YAYIN AKIŞI 

06:00 Hercai

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Ateş Kuşları

16:00 Esra Erol'da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Kuruluş Osman / Tekrar

22:30 Ateş Kuşları

01:00 Kardeşlerim

03:30 Ben Bu Cihana Sığmazsam