Kuruluş Osman'da Selcan Hatun damgası! Didem Balçın diziden ayrılıyor mu?

TRT'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'a Selcan Hatun damgasını vurdu.

Kuruluş Osman'da Selcan Hatun damgası! Didem Balçın diziden ayrılıyor mu?

Hain tuzakları bir bir yıkan Osman Bey'e kendisine karşı yapılan her türlü eziyeti yenmesini biliyor. Cesur ve kararlı duruşuyla girdiği savaşta ağır yaralanan Selcan Hatun'un ağır yara alması da izleyiciyi üzen en önemli detay oldu. İşte Kuruluş Osman 80. bölüm fragmanı ve detaylar...

Kuruluş Osman 80. bölümde neler olacak sorusu bu akşamın en merak edilen konusu oldu. Zira uğradığı zulümler karşısında ayakta kalmayı bilen ve kahramanca savaşan Osman Bey, yanında savaşan Selcan Hatun'un ağır yara almasıyla adeta yıkıldı.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Selcan Hatun'un ölüm döşeğinde gözlerini kapatması Didem Balçın hayranlarını hüzne boğdu.

Her hafta bir önemli oyuncusunu kaybeden dizide bilindiği gibi geçtiiğimiz hafta da Burak Çelik'in ayrılması gündem olmuştu. Kuruluş Osman'ın ilk bölümünden bu yana ekipte olan Selcan Hatun'un kanlar içinde yere yığılması Malhun Hatun'u da derinden yaraladı.

Selcan Hatun ölüyor mu?

Didem Balçın diziden ayrılıyor mu sorusu hayranlarının en çok merak ettiği konu... Zira Balçın'ın hayat verdiği Selcan Hatun dizinin yeni bölüm fragmanında ölüm döşeğinde. Ancak kesin cegvap Yeni bölümde belli olacak. Kaynak: Superhaber