Kuruluş Osman'a bir bomba transfer daha

Ekranların fenomen dizilerinden Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kuruluş Osman'a bir bomba transfer daha. Diziye son olarak Seray Kaya da katıldı. Seray Kaya'nın hangi rolü canlandıracağı ise merak konusu oldu.

Kuruluş Osman'a bir bomba transfer daha

Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda sevilen oyuncu Seray Kaya’nın da yer alacağı açıklandı. Geçen sezon Bozdağ Film yapımı ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filminde de rol alan ve performansıyla beğeni toplayan Seray Kaya’nın ‘Kuruluş Osman’da canlandıracağı karakter şimdiden merak konusu oldu.

Seyirciden büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’ birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ ve Bahtiyar Engin’in da rol alacağı açıklanmıştı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman'a bir bomba transfer daha - Resim : 2
Seray Kaya

Seray Kaya kimdir?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti.

Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

İlk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide rol almıştır. Fox TV' de yayımlanan Kadın dizisinde ki Şirin rolüyle tanınmıştır ve Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filminde Maria rolünü canlandırmıştır.

Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, son olarak 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı. Şimdilerde, Fox Tv'de yayınlanmakta olan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterini canlandıran 27 yaşındaki Seray Kaya 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Seray Kaya'nın rol aldığı diziler ve filmler:

  • 2019 - Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı
  • 2017 - Kadın (Şirin) (TV Dizisi)
  • 2016 - Gülümse Yeter (Gül) (TV Dizisi)
  • 2015 - Evli ve Öfkeli (TV Dizisi)
  • 2014 - 2015 - Kocamın Ailesi (Miray) (TV Dizisi)
  • 2012 - Huzur Sokağı (TV Dizisi) 2012