Kurye sipariş getirdiği evde karşısında gördüğü 2 kadının yaptığı hareketle neye uğradığını şaşırdı

Sosyal medya kullanıcıları, dikkat çekmek, daha fazla izlenmek için oldukça enteresan yollara başvurabiliyor. O videolardan birini de geçtiğimiz günlerde genç bir kadın kullanıcı paylaştı. Eğlence amaçlı çektiği video, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı. Eve sipariş getiren kuryeye arkadaşıyla birlikte elindeki su şisesi ve giysi askılığıyla şaka yapan kadınların videosu, bir anda gündem oldu.

Özellikle son dönemde inanılmaz derecede popüler olan sosyal medya uygulaması TikTok üzerinden oldukça ilginç videolar paylaşılabiliyor. Kullanıcılar, kendilerine eğlenceli gelen, komik olduklarını düşündükleri fikirlerini, kurgulayarak sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Takipçileri de bu videolarla eğlense de bazen gördükleri videolar karşısında tepki vermeden edemiyorlar. Geçtiğimiz günlerde genç bir kadın TikTok kullanıcısı tarafından paylaşılan video, sosyal medyada gündem oldu. Eve sipariş getiren kuryeye, arkadaşıyla birlikte şaka yapan kadının, tavrı ve hareketleri izleyenlerden tepki topladı. 

Kurye sipariş getirdiği evde karşısında gördüğü 2 kadının yaptığı hareketle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

KURYEYE "CANINLA ÖDEYECEKSİN" DEDİLER

Eve söyledikleri siparişin ardından kuryenin kapıyı çalmasıyla başlayan videoda, ellerine bir su şisesi ve giysi askılığı alan iki genç kadın, ellerindekinin silah olduğunu düşünerek kuryeye gülerek tehditler savurdular. Neye uğradığını şaşıran kurye, elindeki siparişi verdi ve ödemeyi beklediğini söyledi. Şakalarına devam eden kadınlardan biri, "ödemeyi canınla yapacaksın" dedi. Bunun üzerine sinirlenen kurye, sipariş paketini alarak oradan uzaklaştı. Şakayı yapan kadınlardan biri kuryenin peşinden koşarken diğeri de kahkahalar içinde yere oturdu. 

Kurye sipariş getirdiği evde karşısında gördüğü 2 kadının yaptığı hareketle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

BÜYÜK SABIR ÖRNEĞİ

Sosyal medya kullanıcıları, o anları izledikten sonra görüntülerin altına pek çok yorum yaptı. Kullanıcılar, kuryenin sabrına hayran kalırken genç kadınların anlamsız hareketlerinin büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirdi. 

Kurye sipariş getirdiği evde karşısında gördüğü 2 kadının yaptığı hareketle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 3

Kurye sipariş getirdiği evde karşısında gördüğü 2 kadının yaptığı hareketle neye uğradığını şaşırdı - Resim : 4