Kuşlar, yuva yapmak için kendilerine geyik tüylerini seçti... Geyiğin verdiği tepki herkesi şaşkına çevirdi

Kendilerine yuva yapmak için geyiğin dökülmek üzere olan tüylerini toplayan kuşların videosu sosyal medyada esprili yorumlara sebep oldu. Ağızlarıyla tüyleri toplayan kuşlar, hem yuvaları için malzeme toplarken geyiğinde dökülecek tüylerinden kurtulmalarına yardımcı oldular. O sırada geyiğin sakince, hareketsiz durması da dikkat çekti.

Tabiat, zaman zaman vahşi olaylara sahne olsa da bazen insanın içini ısıtan anlara sahne olabiliyor. Sosyal medyada paylaşılan geyik ve kuşların videosu da, o anlardan biri oldu. Gülümseten görüntülerde, geyiğin sırtındaki dökülmek üzere olan tüyleri yuva yapmak için toplayan kuşların videosu defalarca izlendi. O sırada geyiğin hareketsiz bir halde, kuşlara izin verir gibi durması da dikkat çekti. 

Kuşlar, yuva yapmak için kendilerine geyik tüylerini seçti... Geyiğin verdiği tepki herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 1

YUVA YAPMAK İÇİN TOPLADILAR 

Sosyal medyada dikkat çeken videoya kullanıcılardan pek çok yorum geldi. Dökülmek üzere olan tüylerini toplayan kuşları rahatsız etmemek için öylece geyik videosuna kullanıcılar, "Kazan-kazan, alan memnun veren memnun karşılıklı çıkar ilişki" diyerek esprili yorumlarda bulundular. Gülümseten yorumlarda bulunan bazı kullanıcılar, kuşların yuvaları için bedavaya malzeme bulduğunu savunurken bazıları da geyiğin tıraşını bedavaya getirdiğini söyledi.

Kuşlar, yuva yapmak için kendilerine geyik tüylerini seçti... Geyiğin verdiği tepki herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 2