Kütahya’da izdiham! İndirim haberini duyanlar mağazaya akın etti!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağaza özel kampanya düzenledi. Kampanya haberini duyan vatandaşların sabahın erken saatlerinde mağazaya gelerek izdiham oluşturdu. Mağaza yetkilileri ilgiden mutluluk duyduklarını belirterek, “Çok yoğun bir ilgi ve talep vardı, biz yetişemedik. Büyük bir izdiham yaşandı” dediler.

Mağazaların belirli günlerde yaptığı indirimler izdiham oluşturmaya devam ediyor. Bunun bir örneği de Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağazada yaşandı.

Kütahya’da izdiham! İndirim haberini duyanlar mağazaya akın etti! - Resim : 1

KAPILARA HÜCUM ETTİLER

Durak Mahallesi Emirler caddesi üzerindeki işyerinde indirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Belirlenen saatte müşteriler için açılan kapılara hücum yaşanınca, mazağa yetkilileri durumu kontrol altına almaya çalıştı. İçeri girişlerde kontrolü sağlamaya çalışan görevliler, vatandaşları onarlı gruplar halinde aldı. İçeri alımlarda adeta izdihamlar yaşandı.

Kütahya’da izdiham! İndirim haberini duyanlar mağazaya akın etti! - Resim : 2

MAĞAZA YETKİLİLERİ İLGİDEN MEMNUN

Mağaza yetkilileri, “Sabah saatleri olmasına rağmen bu yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir ilgi ve talep vardı, biz yetişemedik. Büyük bir izdiham yaşandı” dedi.