Yasak aşk dehşeti! Eve giden kocanın yaptığı hazırlığı okuyanlar şaşkına döndü

Kütahya'da yaşayan İskender G. kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Sabahat G. ile tartıştıktan sonra evde dehşet saçtı. Eşi ve kayınpederi Şükrü Ö.'yü tüfekle yaralayan şahsın cezaevi için çanta hazırlaması şaşkınlık yarattı.

Yasak aşk dehşeti! Eve giden kocanın yaptığı hazırlığı okuyanlar şaşkına döndü

Olay, öğleden sonra Lala Hüseyin Paşa Mahallesi, Lala Hüseyin Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. İskender G., kendisini aldattığı öne sürdüğü eşi Sabahat G. ile tartıştı. İkili arasında çıkan kavgada İskender G., eşi Sebahat G. ile o sırada evde bulunan kayınpederi Şükrü Ö.’yü tüfekle yaralayıp, olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan baba- kız, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralılardan Sebahat G.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Yasak aşk dehşeti! Eve giden kocanın yaptığı hazırlığı okuyanlar şaşkına döndü - Resim : 1
Cezaevi için çanta hazırladı
Olayın ardından kaçan şüpheli İskender G. ise tüfeğini Osmangazi Mahallesi'ndeki dedesinin evine bıraktıktan sonra polisi arayıp teslim olmak istediğini söyledi. Harekete geçen polis ekipleri, İskender G.'yi Maymunkaya sokaktaki evde gözaltına aldı. Cezaevi için çantasını da hazırladığı öğrenilen şüpheli İskender G., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Yasak aşk dehşeti! Eve giden kocanın yaptığı hazırlığı okuyanlar şaşkına döndü - Resim : 2