Kutsi Feyza Çipa'ya ihanet mi etti? Çipa'dan manidar sözler!

Feyza Çipa, kendisinden ayrıldıktan sonra rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesiyle aşk yaşamaya başlayan eski sevgilisi Kutsi hakkında ilk kez konuştu. Güzel oyuncu ihanete mi uğradı?

Ünlü oyuncu Feyza Çipa geçen mart ayında son olarak eski sevgilisi Kutsi’yle beraber Magazin Hattı kamerasına takıldığı arabasında görüntülendi. Kuaförden çıktığını belirten Çipa, makyajsız dolaşmayı sevdiğini söyledi.

Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “Kasa” adlı komedi filminin kadrosuna dahil olan Feyza Çipa, henüz imza atmadığı için proje hakında detay vermedi. Güzel oyuncu karantina döneminde pilates eğitmenliği sertifikası aldığını anlattı.

Feyza Çipa geçen yıl temmuz ayında nikah masasına oturmayı planladığı 7 yıllık sevgilisi Kutsi ile nisan ayında ayrılmıştı. Kutsi yaz aylarında başrolünü oynadığı “Benim Adım Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le aşk yaşamaya başlamıştı. Bu durum beraberinde ihanet iddiasını da gündeme getirmişti. Kalbinin boş olduğunu söyleyen ünlü oyuncu aşka inancını kaybetmediğini de belirtti. Feyza Çipa ayrıldıktan sonra Kutsi’nin kendisine bıraktığı aracıyla uzaklaştı.