Kuzenine bıçakla saldırmış! Ünlü futbolcu hapis cezasına çarptırıldı

Rus ekibi Spartak Moskova’da forma giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, kuzenini bıçakladığı için yargılandığı davada 18 ay hapis cezası ve 7 bin euro tazminat ödemeye mahkûm edildi.

Kuzenine bıçakla saldırmış! Ünlü futbolcu hapis cezasına çarptırıldı

ESPN NL’de yer alan habere göre Rus ekibi Spartak Moskova’da forma giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, pazartesi günü kuzenine saldırmak suçundan yargılandı. Hollanda’da görülen duruşmada futbolcunun yaptığı saldırının kanıtlı olduğu belirtildi. Mahkeme yıldız ismi 18 ay hapis ve yeğenine tazminat ödemeye mahkûm etti.

Kuzenine bıçakla saldırmış! Ünlü futbolcu hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 1

DELİLLER YETERLİ BULUNDU

İki görgü tanığı ve Promes’in kuzeni ile kaydedilen konuşmaların yeterli deliller olduğu belirtilen haberde futbolcunun kuzenini bıçaklandığını netleştiren konuşmalar da bulundu.

Kuzenine bıçakla saldırmış! Ünlü futbolcu hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 2

BIÇAKLA BOYNUNA VURMAK İSTEDİ

Mahkemeye göre, söz konusu konuşmalarda futbolcunun, yeğeninin boynuna vurmak istediğini söylediği kaydedildi.

CEZASI BELLİ OLDU

Kanat oyuncusu yeğenine tazminat olarak 7 bin Euro ödemek zorunda olduğu belirtildi. Mahkeme, şu anda Rusya'da bulunan oyuncunun kendisini haklı çıkarmaya gelmemesi ve herhangi bir pişmanlık ifade etmemesi nedeniyle onu ağır bir şekilde suçluyor. Promes bunu yapmış ve hesap vermiş olsaydı, ceza altı ay daha az olacaktı.

KARARA İTİRAZ EDEBİLİR

Spartak Moskova futbolcusu, mahkûmiyet kararına hâlâ itiraz edebilir. Promes ayrıca uyuşturucu kaçakçılığına karıştığı şüphesiyle daha sonra yargılanmak zorunda.