Merve Boluğur'dan sevenlerini üzen haber! Tamamen bıraktı

Oyunculuğu bırakan, önce YouTuber, ardından şarkıcı olmaya karar veren Merve Boluğur, geçen haftalarda “Şışşt” adlı ilk parçasını sosyal medyadan paylaşmış ve büyük bir kesimden eleştiri almıştı. Aranjör Mert Aydın’la bir araya gelen Boluğur, çıkışta aracının içinde kameralara takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluğur, oyunculuğu tamamen bıraktığını açıkladı.

Oyunculuğu bırakan, önce yutıbır, ardından şarkıcı olmaya karar veren Merve Boluğur, geçen haftalarda “Şışşt” adlı ilk parçasını sosyal medyadan paylaşmış, ilk sahne deneyimini de Yıldız Tilbe’nin konserinde yaşamıştı. Tilbe, Boluğur’u sessizce dinlemiş ve hiç yorum yapmamıştı.

Aranjör Mert Aydın’la bir araya gelen Boluğur, çıkışta aracının içinde kameralara takıldı. Merve Boluğur, Yıldız Tilbe’nin sahnesine çıktıktan sonra hakkında yapılan eleştirileri abartılı bulduğunu belirtti.

Merve Boluğur gelen eleştirilere sosyal medyadan da şu yanıtı vermişti:

“Ülkemin dedikoducu haset boş kafalılarına yazıyorum ilk ve son kez... Her zaman özgür kafalı hayallerimin peşinden koşan bir kadın oldum... El alem ne der diye yaşamadım. Kendi dünyanızdaki problemlerinizi mutsuzluklarınızı başka tarafa kusun... Ne kimsenin pohpohlamasına ne de eleştirmesine ihtiyacım var. Çünkü bir kere geldim bu hayata... Kendi yolumda yaşayacağım. O yorumları yazanlara psikiyatr yetmez, hadi kolay gelsin.”

Boluğur, sesiyle oynandığını öne sürdü.

Merve Boluğur, artık oyunculuk yapmak istemediğini de dile getirdi.