KYK borçlarına düzenleme geliyor! KYK faizleri silinecek mi? İşte, tüm gözler kabine toplantısında...

KYK öğrenim borçları son zamanların gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda gençlere seslendi. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarıyla ilgili açıklama yapacağını duyuran Başkan Erdoğan, bugün kabine toplantısında KYK borçları hakkında açıklamalar yapacak. Gençler, KYK borçlarının faizleri için yeni bir yapılandırma bekliyor. KYK faizleri silinecek mi? İşte, tüm gözler kabine toplantısında...

KYK borçlarına düzenleme geliyor! KYK faizleri silinecek mi? İşte, tüm gözler kabine toplantısında...

Öğrenim kredisi olan milyonlarca genç Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Saraçhane Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarıyla ilgili açıklamasıyla birlikte kabine toplantısını beklemeye başladı. KYK borçlarına düzenleme geliyor.

"Gençlerimizi faize kurban etmeyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gençlerimizi faize kurban etmeyiz" sözleriyle borçlara düzenleme geleceğinin sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Faizin düşmanı biziz. İlk kabine toplantımızda bu konuyla ilgili açıklamamızı yapacağız. Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Hatta enflasyona kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz, kabine toplantımızdan sonra açıklamamızı yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın yaptığı açıklamanın ardından milyonlarca genç bugün yapılacak kabine toplantısı beklemeye başladı. KYK faizleri silinecek mi? İşte, tüm gözler kabine toplantısında...

KYK borçlarının silinmesi veya ödemelerde yapılacak yeni yapılandırma beklentisiyle birlikte tüm gözler kabine toplantısına çevrildi. Bugün yapılacak olan kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim borçları hakkında yapılacak düzenlemeyi açıklaması bekleniyor.