Anlattıkları korku filmlerini aratmadı! İşte gizemli evin büyük sırrı

Lauren Roth ve ailesinin yeni taşındığı evde esrarengiz olaylar dönmeye devam ediyor. Oğlunun çığlıklarıyla uyanan kadın yaşadıklarını anlattı.

Anlattıkları korku filmlerini aratmadı! İşte gizemli evin büyük sırrı

Lauren Roth ve ailesinin yeni taşındığı evde tüyler ürperten olaylar yaşanıyor. 30 yaşındaki kadın, oğlunun çığlıklarıyla uyandığını anlatıp evdeki gizemli sır hakkında bilgiler verdi. Roth'un anlattıkları korku filmlerini aratmadı. İşte tüyler ürperten sözler...

Sabah vücutlarında morluk fark ettiler

 30 yaşındaki Lauren Roth, kocası Stephen, iki çocukları Arabella (4) ve Caleb (6) ile birlikte 2021'in Kasım ayında ailesiyle birlikte İngiltere, Middlesbrough'daki yeni evlerine taşındı. Lauren ve ailesi için evin huzuru kaçmış gibi görünüyordu. Evde tuhaf olaylar yaşanmaya başladı, aniden ışıklar ve kapılar açılıp kapanıyordu. Üstelik sabah uyandıklarında vücutlarında anlamsız morluklar da oluşmaya başladığını fark ettiler.

Anlattıkları korku filmlerini aratmadı! İşte gizemli evin büyük sırrı - Resim : 1

Yatak odasının kapısı aniden açıldı

Yaşadıkları bununla da sınırlı kalmadı. Bir pazar gecesi saat 02.00'de yatak odasının kapısı aniden açıldı. Lauren kapı kolunun aşağı indiğini ve kapının açıldığını duydu. Işıklar açılıp kapanıyordu ve Lauren yatağın ucunda birinin durduğunu hissetti. Hatta o gün yaşadıkları olay için Lauren, "Geceleri kapılar çarpıyordu. Kocam inançsız biridir hayaletlere ve kötü ruhlara inanmaz ancak son yaşadıklarımız onu bile dehşete düşürdü" dedi.

 "Oğlumda uyurgezerlik başladı"

Ailenin kırılma noktası, haziran ayının son hafta sonu, oğlu gecenin bir yarısı çığlık atarak uyandıktan sonra Middlesbrough mülkünden kaçmaları oldu. Lauren yaşananlar için, "Aralık ayının sonuna kadar her şey yolundaydı. Oğlumda uyurgezerlik başladı ve garip şeyler oluyordu. Zaten tüm manevi şeylere inanıyorum, bu yüzden bir şeylerin doğru olmadığını biliyordum" dedi.

Evdeki işaretleri fark etti

Yaşananlardan sonra aile, Lauren'ın annesinin yanında kalmaya karar verdi. Çaresiz kalan aile, evin hayaletli olduğunu düşündüğü için yardım almak üzere paranormal araştırmacılar olan Linzi ve Lee Steer ile temase geçti. İkili evi incelemek için 1 Ağustos günü evi ziyaret etti. Hayalet avcıları, ortaya çıkan 'şeytani işaretler' sonrasında Lauren ve ailesini bu 'perili' evi terk etmeye çağırdı. 36 yaşındaki paranormal olay araştırmacısı, evden çıktığında onun da kolunda çizikler oluştuğunu iddia etti. Olayın ardından evin anahtarlarını emlakçıya teslim eden aile, şimdi yeni bir başlangıç ​​yapmayı umuyor.