Lider Şahin'den eski sevgilisi İrem Derici'ye sert cevap

Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, eski sevgilisi İrem Derici'ye sert bir yanıt verdi.

Lider Şahin'den eski sevgilisi İrem Derici'ye sert cevap

Lider Şahin geçtiğimiz günlerde bir gazeteye röportaj vermiş ve "İrem her şeyden önce çok iyi bir arkadaş. Ben yaşadığım ilişkileri zaten öncelikle arkadaşlık üzerine kuruyorum. Önce iyi arkadaş olmalı, birbirimizi iyi dinlemeli, birbirimize emek vermeliyiz. İrem de böyle bir kadın. Onunla çok güzel bir birlikteliğimiz oldu. 1 sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi." diye konuşmuştu.

İrem Derici. sosyal medyadan Lider Şahin'e yanıt vererek "O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neyse" notunu düşmüştü.

Lider Şahin'den eski sevgilisine karşılık gecikmedi. Şahin, Instagram sayfasında paylaştığı 1986 yılına ait gazete küpürü ile eski sevgilisine 'sen yokken de ünlüydüm' mesajı verdi.

Bunun üzerine Lider Şahin sosyal medyadan sert bir yanıt yayınladı.

"Sanatçı bir aileden gelmenin doğal bir getirisi olarak magazin dünyasına doğduğum için bu çalımlara şaşırmıyorum, hatta bir açıdan esprili buluyorum. Açıkça iyi niyet ifadesi olan söylemim karşısında, saldırı maksadından bir paylaşım olduğunu sanmıyorum, yakıştırmıyorum.

Selami Şahin'in oğlu olmak benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı olmakla birlikte, kendi kariyer adımlarım, gerek gördüğüm alanlarda beni hedeflerime götürüyor ki, benim için önemli olan bu.

Bunlar magazin tarihinde her zaman olmuş ve olmaya devam edecek gündemler. Mevcut ya da geçmiş tüm insan ilişkilerimde saygı benim için bakidir. Bu tarz hamlelere karşı tek ricam ancak en fazla benim ciddiye aldığım kadar ciddiye alınması olur. Sevgilerimle"