Lisa Ann 'Asla birlikte olmayacağım erkek tipi" ortalık karıştı!

ABD'li ünlü cinsel içerikli film yıldızı Lisa Ann asla birlikte olmayacağı erkek tipini açıklayınca ortalık karıştı. Birliktelikleri için basketbolcuları seçen ünlü yıldızın kriteri ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Lisa Ann 'Asla birlikte olmayacağım erkek tipi" ortalık karıştı!

Ünlü isim ayrıca, kendisine kapı açmayan erkeklerle de ilişki yaşamayacağını vurguladı. Ann'ın bu açıklamaları, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı erkekler, kapı açmanın nezaket belirtisi olamayacağını savundu.

Dünyada ve Amerika'da geniş bir kitle tarafından tanınan yetişkin film yıldızı Lisa Ann'ın İngiliz basınına verdiği demeç çok konuşuldu. Ann, asla cinsel ilişkiye girmeyeceğini erkek tipi hakkında açıklamalarda bulundu. Ann, bu erkek tipini nazik olmayan erkekler olarak nitelendirdi.

Erkekler kapı açmalı mı? Sosyal medya bunu tartışıyor

Lisa Ann, erkeklerin kapı açmasına ilişkin olarak, "Bu hareket bir dönem, şövalyeliğin zirvesi olarak görülüyordu. Ancak şu sıralarda kadınlara yönelik nazik bir hareket olarak tanımlanıyor" ifadelerini kullandı.

 "Kibar olmayan erkeklerle birlikte olmam"

Sözlerine devam eden Ann, "Benim için bir erkeğin, kadına kapı açması önemli bir ölçüt. Eğer bir erkek benimle güzel bir gece geçirmek istiyorsa, kapımı açmasını isterim" diye konuştu.

Lisa Ann'in tercihi basketbolcular

Lisa Ann'ın geçtiğimiz günlerde yine İngiliz basınına verdiği bir demeç çok konuşuldu. Ann, genel olarak basketbolcu erkeklerle ilişki yaşamayı tercih ettiğini çünkü basketbolcu erkeklerin yatakta daha iyi olduğunu söylemişti. Ann'ın bu açıklamaları çok konuşulmuştu. Kaynak: Haberler