Livakovic kendisini oynatmadığı için İsmail Kartal'a teşekkür etti! “Beni korudu, riske etmek istemedi”

Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, ağrıları nedeniyle kendisini Ankaragücü maçında oynatmayan Teknik Direktör İsmail Kartal’a teşekkür etti. Livakocvic, “Ufak bir ağrım vardı ama şu an çok iyiyim. Cumartesi gününden bu yana antrenmanlarımı yüzde 100 şekilde yapabiliyorum. İsmail Kartal'a teşekkürler, beni korudu ve riske etmek istemedi. Bu yüzden Fenerbahçe ile henüz ilk maçıma çıkamadım” dedi.

Livakovic kendisini oynatmadığı için İsmail Kartal'a teşekkür etti! “Beni korudu, riske etmek istemedi”

Fenerbahçe’nin Hırvat ekibi Dinamo Zagreb’ten kadrosuna kattığı Dominik Livakovic açıklamalarda bulundu. Ballon d'Or'da yılın en iyi kalecisine verilen Yachine Ödülü'ne aday gösterilmesi ve Fenerbahçe’nin Ankaragücü maçında oynatılmamasına değinen Livakovic önemli açıklamalarda bulundu.

Livakovic kendisini oynatmadığı için İsmail Kartal'a teşekkür etti! “Beni korudu, riske etmek istemedi” - Resim : 1

"İSMAİL KARTAL BENİ KORUDU"

Fenerbahçe’nin ligin 4.haftasında MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta forma giymeyen Livakovic,"Fenerbahçe'ye gittikten sonra birkaç antrenmana çıkamadım. Ufak bir ağrım vardı ama şu an çok iyiyim. Cumartesi gününden bu yana antrenmanlarımı yüzde 100 şekilde yapabiliyorum. İsmail Kartal'a teşekkürler, beni korudu ve riske etmek istemedi. Bu yüzden Fenerbahçe ile henüz ilk maçıma çıkamadım” ifadelerini kullandı.

Livakovic kendisini oynatmadığı için İsmail Kartal'a teşekkür etti! “Beni korudu, riske etmek istemedi” - Resim : 2

"DÜNYANIN EN İYİ 10 KALECİSİNDEN BİRİ OLARAK GÖSTERİLMEK İNSANI MUTLU EDEN BİR ŞEY"

Ballon d'Or'da yılın en iyi kalecisine verilen Yachine Ödülü'ne aday gösterilmesi hakkında yorum yapan Livakovic şunları kaydetti:

"Yılın kalecisi ödülüne aday olması ile ilgili de açıklamada bulunan Livakovic, "Ballon d'Or'da Lev Yashin Ödülü'ne aday olarak gösterilmek için çok büyük bir onur. Ancak, benim için Hırvatistan'ın kazandığı Dünya Kupası ikinciliği ve üçüncülüğüdür. Takımın başarısını daha çok umursuyorum. Elbette dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak gösterilmek insanı mutlu eden bir şey…”