Lübnan-İsrail sınırında yayın yapan gazetecilere saldırı!

Lübnan-İsrail sınırında canlı yayın yapan gazeteciler, saldırıya maruz kaldılar. Saldırıda 1 gazeteci hayatını kaybetti, 4 gazeteci de yaralandı

Lübnan-İsrail sınırında yayın yapan gazetecilere saldırı!

Lübnan-İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde Reuters çalışanlarının canlı yayın yaptığı esnasında İsrail'in tarafından saldırı gerçekleşti.

1 GAZETECİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 GAZETECİ YARALANDI

Yapılan saldırıda 1 gazeteci hayatını kaybetti, 4 gazeteci de yaralandı. Saldırıda ölen gazetecinin Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah olduğu belirtildi.

Saldırı sonrası Reuters haber ajansı yazılı açıklamada bulundu. Reuters, "Kameramanımız İssam Abdullah'ın öldürüldüğünü derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." ifadesi kullanıldı.
Reuters tarafından yapılan açıklamada, "Acilen daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor, bölgedeki yetkililerle çalışıyor ve İssam'ın ailesine ve meslektaşlarına destek oluyoruz. Bu korkunç zamanda düşüncelerimiz ailesiyle. Reuters muhabirleri Thaer Al-Sudani ve Maher Nazeh de yaralanmış olup tıbbi bakım görmekteler. Bu korkunç zamanda düşüncelerimiz aileleriyle birlikte." ifadelerine yer verildi.