Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Serenay Sarıkaya'dan sürpriz hamle!

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı geçtiğimiz sene magazin dünyasına bomba gibi düştü. Aşkları dillerden düşmeyen ikilinin ayrılığı da olay oldu. Yılmaz ve Serenay Sarıkaya cephesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Sarıkaya’dan gelen sürpriz beğeni akıllara ‘Barıştılar mı?’ sorusunu getirdi.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Serenay Sarıkaya'dan sürpriz hamle!

Geçtiğimiz yıl birliktelikleri Atina’da belgelenmiş Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

İkilinin birlikteliği 2020 yılının aşkı olarak nitelendirilmişti. Ancak aşkları uzun sürmedi. 10 ay kadar birlikte olan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya daha sonra aşklarını noktalamıştı.

‘Evet, ayrıldık’

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ekim ayında kendisine yöneltilen ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna ‘Evet, ayrıldık’ cevabını vermiş ve yine magazin dünyasını sarsmıştı.

Ayrılık soruları karşısında da sessiz kalan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti, ayrıldıktan sonra da hiçbir araya gelmedi.

Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz’ın paylaşımına sürpriz beğeni

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya,  Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadaki paylaşımına beğendi.

Serenay Sarıkaya’nın bu hamlesi akıllarda ‘Barıştılar mı’ sorusunu getirdi.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Serenay Sarıkaya'dan sürpriz hamle! - Resim : 1

Cem Yılmaz takibi bırakmıştı

Yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya’yı Instagram hesabından takip etmeyi ünlü komedyen Mayıs ayında paylaştığı fotoğrafı ise silmedi. Serenay Sarıkaya ise Cem Yılmaz’ın bu hamlesine rağmen eski sevgilisini takip etmeyi bırakmadı.

Ünlü komedyen, Serenay Sarıkaya'yı daha sonra yeniden takibe almıştı. Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandırdıktan Serenay Sarıkaya, soluğu Ege'de almıştı.

Arkadaşları ve annesi Ümran Hanım ile birlikte uzun süre tatil yapan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay İstanbul'a dönmüştü.