Magazin dünyasında bu hafta kim, kiminle, nerede görüntülendi?

Magazin dünyasında bu hafta kim, kiminle, nerede görüntülendi?

Şarkıları dinlenme rekorları kıran Ece Mumay Bebek’te görüntülendi. Mumay klibini İtalya’da çektiği yeni şarkısı “Kataleya”dan bahsetti. Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, geçen günlerde sevmediği bir şarkı olup olmadığı sorulunca, Ece Mumay’ın Peri şarkısını örnek göstermişti.

Kerem bürsin iklim kriziyle ilgili bir farkındalık projesinde yer aldı. Son dönemde ispanya’da iş görüşmeleri yapan ve Antonyo Banderas’la dost olan yakışıklı oyuncuya yurt dışına yerleşmeyi düşünüp düşünmediği soruldu. Kerem Bürsin ayrıca fazla kıyafet almamaya ve az tüketmeye önem verdiğini anlattı. Bürsin toplantıda “Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Hande Erçel’den neden ayrıldığı sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Şov dünyasının en çalışkan isimlerinden Burcu Esmersoy geçen hafta tanıtımdan tanıtıma koşturdu. Peş peşe bir giyim koleksiyonu ve bir de parfüm tanıtan Esmersoy, ayrıca Türkiye pazarına giren bir fitnıs markasının partisinde sunuculuk yaptı. Özel hayatında da çok mutlu olan Burcu Esmersoy, geçen günlerde Mehmet Demirkol’un youtube kanalında sevgilisi Nazım Akmandil’le her an evlenebileceğini açıklamıştı.

Aleyna tilki geçen pazar lüks aracıyla yolda park halindeki bir araca çarpıp aynasını kırmış, daha sonra Magazin Hattı kamerasına özel bir röportaj vermişti. Genç şarkıcı cuma gecesi de bu kez trafik çevirmesinde kameramıza takıldı.

İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza çifti cuma gecesi taksim’de görüntülendi.