Magazin Turu - 6 Kasım 2020

Her hafta birbirinden farklı magazin haberleriyle ekranlarınıza gelen Magazin Hattı programının Magazin Turu bölümünde sizler için birbirinden farklı magazin haberleri sunuyoruz. 

EDWİNA SPONZA - İBRAHİM KUTLUAY

- Edwina Sponza ile yaşadığı bir küs bir barışık ilişki ile adından söz ettiren İbrahim Kutluay, trafikte kameramıza takıldı. Kutluay, telefonda konuştuğunu belirterek yoluna devam etti.

KAAN DEMİRDAĞ - ASLIŞAH ALKOÇLAR

- Sevgilisi Kaan Demirağ ile mart ayında nikah masasına oturacağı gündeme gelen Aslışah Alkoçlar, Etiler’de bir bankada görüntülendi. Nikahla ilgili soruları yanıtsız bırakan Alkoçlar “Evlilik kredisi mi çektiniz?” sorusuna ise gülümsedi. Aslışah Alkoçlar dün de sosyal medyadan romantik bir fotoğraf paylaştı ve Kaan Demirağ’ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyurdu.

ASLI TURANLI

- Sunucu Aslı Turanlı, köpeğiyle sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Yağmurluğunu giyen Turanlı, sahil boyunu turladı.

FETTAH CAN

İkiz çocuklarıyla gezintiye çıkan Fettah Can ile Cansu Kurtçu çifti, Bebek’te kameralara yansıdı.

NERGİS KUMBASAR

Yeni çekilecek “Sihirli Annem” dizisinde rol almaya hazırlanan Nergis Kumbasar, prova çıkışı Nişantaşı’nda görüntülendi. Kumbasar, kök hücre tedavisi gören eski Eşi Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtti.

AHMET BAYER

Bodrum’da geçirdiği deniz kazası sonrası boynundan aşağısı felç kalan ünlü iş insanı Ahmet Bayer, Emirgan sahilinde görüntülendi. Oldukça keyifli olan Bayer, yardımcısının eşliğinde deniz havası aldı.

İLHAN MANSIZ

Eski Milli Futbolcu İlhan Mansız, Nişantaşı’nda yemek yerken kameralara takıldı. Mansız, pandemi önlemleri kapsamında masalar kaldırıldığı için restorandan aldığı yemeği arkadaşıyla beraber ayaküstü atıştırdı.

GÖKHAN ALKAN - NESRİN CAVADZADE

Son olarak “Yasak Elma” dizisinde seyirci karşısına çıkan Gökhan Alkan’ın Nesrin Cavadzade ile sette başlayan ilişkisi tam gaz sürüyor. Cavadzade sevgilisinin ev halini sosyal medyadan “Hayatta her zaman kendi ayaklarının üzerinde duracaksın” esprisiyle paylaştı. Gökhan Alkan geçen cuma ise Bebek’te aracının içinde görüntülendi.