Magazin Turu: Bu hafta kim, nerede görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

Zehra Çilingiroğlu

Hülya Avşar’ın mimarlık eğitimi gören kızı Zehra Çilingiroğlu Bebek’te kameralara yansıdı. 15 Ocak’ta 23 yaşına giren Çilingiroğlu’nun yolunu iki çiçek satıcısı kesti. Gülmeye başlayan Zehra Çilingiroğlu daha sonra hızla gaza basıp uzaklaştı.

Elçin Sangu

Son olarak bir dijital platformda yayınlanan “9 Kere Leyla” filminde seyirci karşısına çıkan Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken’le, Etiler’de bir dekorasyon mağazasında görüntülendi.
Mutfağını yenileyeceği öğrenilen Sangu, hakkında çıkan evleneceği iddiasına ise yanıt vermedi.

Birce Akalay

Bodrum’dan dönen Birce Akalay, Etiler’de bir AVM’de kameralara takıldı. Yoldan yeni geldiğini söyleyen Akalay, eski televizyoncu Fasih Saylan’la yaşadığı ilişkiyi geçen kasım ayında noktalamıştı.

Aslıhan Karalar

Bir derginin ocak sayısına kapak olan güzel oyuncu Aslıhan Karalar, çarpıcı açıklamalara imza attı. Karalar röportajında "Aşk geldiği zaman kala kalıyorum. Duygularım aklımın önüne geçiyor ve düşünmekte zorluk çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Önüne gelen projeleri ince eleyip sık dokuduğunu anlatan ünlü oyuncu şöyle konuştu:

"Önemli olan yaşıma uygun, kariyerime katkısı olacak projelerde yer alabilmek... Sadece oynuyor olmak için bir dizide yer almak yerine iyi çıkış yapabileceğim bir projede rol almayı bekliyorum, kendime bu konuda güveniyorum. Çünkü oyunculukta matematiksel zekâ her zaman işe yarıyor..."

Aslı Turanlı

Ünlü sunucu Aslı Turanlı Bebek’te köpeğini dolaştırırken görüntülendi. Turanlı, dijital alanda yeni projeler geliştirdiklerini anlattı.

Kaan Taşaner

Bu sezon reyting rekortmeni “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin kadrosuna katılan Kaan Taşaner, yeni kız arkadaşıyla yürüyüş yaparken görüntülendi. Taşaner sahil boyunca sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı.

Gizem Karaca

Gizem Karaca'nın Fransız Clarette’yi, Gökhan Keser'in Osmanlı Gizli Servisi Mahsusa’nın ajanı Ali Reşat karakterini oynadığı ‘Mahsusa Yüzyıllık Mühür’ filmi vizyona girmek için gün sayıyor.
Yıldız Kültür ve Mazlum Kiper gibi usta isimlerin de yer aldığı Mehmet Çetin imzalı film, gerçek tarihten esinlenilerek senaryoya uyarlandı.

Gülçin

Nişantaşı’nda kameralara takılan şarkıcı Gülçin, Yıldız Tilbe’den şarkı aldığını söyledi. Gülçin, yıllar sonra barıştığı Hepsi grubundan arkadaşı Cemre Kemer’in evlendiğini sosyal medyada gördüğünü anlattı. Ünlü şarkıcı hepsi grubunun yeniden bir araya gelmeyeceğini de sözlerine ekledi.