Magazin Turu: Bu hafta kim, nerede görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

Didem Soydan

Maraşlı” dizisinde başrol oynayan Burak Deniz’le yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü model Didem Soydan, Nişantaşı’nda köpeğini dolaştırırken görüntülendi. Yeni dizisinin reytingleri çok iyi giden Deniz’in sadece işiyle ön plana çıkmak istediği, bu nedenle de Soydan’la beraber görüntü vermeme kararı aldığı öğrenildi.

Sarp Apak

Bir süredir yaşadığı İzmir’den dönen ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz’le Ulus’ta kameralara takıldı. Ünlü oyuncu, yeni iş görüşmeleri yaptığını söyledi.

Sabri Sarıoğlu

Geçen hafta oğlu Saran’la Bebek’te kameramıza takılan eski futbolcu Sabri Sarıoğlu, bu hafta başı da kızı Sare’yle Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Sarıoğlu, 3 yaşındaki kızı Sare’ye bisiklet baktı.

Danla Bilic

Amerika’dan dönen sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Nişantaşı’nda görüntülendi. Danla Bilic’e, kendisi gibi sosyal medyada çekilişler yapan fenomenler hakkında soruşturma açıldığı hatırlatıldı. Eski kameramanının açtığı davanın sonuçlandığını da anlatan Bilic, 2 milyonluk cipiyle uzaklaştı.

Ebru Akel

Ünlü sunucu ve oyuncu Ebru Akel, Etiler’de alışveriş yaptı. Şubat ayında yeni bir televizyon programına başlayacak olan Akel, makyaj ürünlerini denedi. Dizi setlerini özlediğini söyleyen Akel, bir projeden konuk oyunculuk teklifi aldığını açıkladı. Ebru Akel, estetiğe karşı olmadığını da anlattı.

Aslı Tandoğan

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, oğlu Atlas’la Nişantaşı’ndaydı. Geçen aylarda ailesiyle beraber korona virüse yakalanan Tandoğan, zor bir süreç atlatmıştı.

Azra Akın

Ünlü model Azra Akın Etiler’de bir AVM’de oğlu Demir’le görüntülendi. Akın, beraber mağazaları gezdiği oğluyla alışveriş yaptı.

Uğur Güven

Ece Sükan’dan yaz ortasında ayrılan Uğur Güven, yeni sevgilisiyle Etiler’deydi. Güven, nöbetçi eczaneden alışveriş yaparken kız arkadaşı cipte bekledi. Uğur Güven, alışverişini yaptıktan sonra hızla uzaklaştı.

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç, Bebek’te bir kaş tasarım merkezi’nden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu hızla kendisini bekleyen cipine bindi.

Zehra Çilingiroğlu

Hülya Avşar’ın mimarlık eğitimi gören kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Uludağ tatilinde çektirdiği fotoğrafta yüzüne estetik yaptırdığı gündeme gelmişti. Çilingiroğlu estetik iddiasına yanıt vermedi.

Birce Akalay

Son olarak “Babil” dizisinde rol alan Birce Akalay kuaför çıkışı görüntülendi. Akalay yeni saç imajıyla dikkat çekti.

Aşkım Kapışmak

Aşkım Kapışmak ile Feride Hilal Akın Nişantaşı’nda görüntülendi. İkili beraber şarkı yapmaya başladıklarını anlattı. Aşkım Kapışmak, yaptıkları besteleri Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın da dinlediğini söyledi.

Wilma Elles

Alman oyuncu Wilma Elles, ikizleri Milat ve Melodi ile Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Elles bir ara oğlunun ayakkabılarını bağladı. Ünlü oyuncu çocuklarıyla bir iş görüşmesine gittiğini söyledi.