Mahalledeki evinin penceresinden bakan kadın, gizemli hayvanı gördü. Daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemiyordu

Camdan bahçesini izleyen kadın şaşkınlık verici bir görüntü ile karşılaştı. Bahçenin ilerisinde bulunan çalılıklardan düşen meyveleri yiyen yaratık daha önce görülen hiç bir şeye benzemiyordu. Hemen yetkililerden yardım istedi.

Mahalledeki evinin penceresinden bakan kadın, gizemli hayvanı gördü. Daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemiyordu

ABD'nin Teksas eyaletinde bir kadın, mahallesinde kameraya yakaladığı gizemli bir hayvanı teşhis etmek için yardım aramaya başladı. Tina Kahlig, Hill Country Village'daki evinden dışarı baktıp onu şaşkına çeviren bir şey gördüğünde fotoğraf çekmek için hızla hareket ettiğini söyledi.

Konu hakkında konuşan Kahlig, "İçerideydim ve bahçeye baktım. Tam önümde bir hayvan gördüm ve 'Vay canına, bu da ne?' diye düşündüm." dedi. Yaratık çalılardan düşen meyvelerle karnını doyuruyordu.

DAĞ ASLANI EFSANESİ AKILLARA GELDİ

Fotoğraflar paylaşıldıktan sonra bazı insanlar bunun bir çakal ve bir köpek karışımı olduğunu düşündü. Yerel efsaneye göre Hill Country Köyü yakınlarında bir dağ aslanı yaşıyor, ancak şehir yetkilileri bunun hiçbir zaman kameralara yakalanmadığını söyledi.

Hill Country Village Şehri yetkilileri ise bu hayvanın bir çakal ya da uyuz hastalığına yakalanan bir köpek olduğunu söyledi.