Mainz 05 - RB Leipzig CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında Mainz 05 evinde RB Leipzig'i ağırlıyor. Zorlu karşılaşma saat 16:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

Mainz 05 - RB Leipzig CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 27. hafta devam ediyor. Mainz 05, sezonun ilk yarısında farklı mağlup olduğu RB Leipzig'i evinde ağırlıyor.

Mainz - Leipzig maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 24 Mayıs Pazar (bugün) saat 16:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 26 hafta sonunda Mainz'ın 27, Leipzig'in 51 puanı var.

İki takım arasında oynanan son maçı Leipzig evinde 8-0 kazanmıştı.

Mainz - Leipzig istatistikleri

Leipzig, Bundesliga sezonunun ilk yarısındaki maçta Mainz karşısında kulüp tarihinin en farklı galibiyetini almıştı (8-0). O maç, aynı zamanda Mainz tarihinin en ağır mağlubiyetiydi.

Leipzig forveti Timo Werner, Bundesliga'nın ilk yarısındaki maçta Mainz'a karşı 2004/05'ten bu yana bir karşılaşmada altı gole doğrudan sağlayan ilk oyuncu olmuştu (3 gol & 3 asist).
Mainz ve Leipzig arasında oynanan yedi Bundesliga maçında en az üçer gol atıldı (toplam 35 gol).

Son altı Bundesliga karşılaşmasında sadece bir kez mağlup olan Mainz (2G 3B), bu sezon ilk kez üç maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı.

Bundesliga'da oynadığı son beş maçın üçünde rakipleriyle berabere kalan Mainz, sezonun ilk 21 karşılaşmasından eşitlikle ayrılmamıştı.

Mainz, Bundesliga'da 2017/18'in (25) ardından 26. maçlar itibarıyla en az puan topladığı sezonu oynuyor (27).

Bundesliga tarihinde ilk kez üst üste üç maçtan beraberlikle ayrılan Leipzig, en son 23. haftada Schalke'yi mağlup edebilmişti (5-0).

Son sekiz Bundesliga maçının sadece ikisini kazanabilen Leipzig (5B 1M), bu süreçte toplama fırsatı olan 24 puanın 13'ünü kaybetti.

Leipzig, Bundesliga'da oynadığı son 11 maçın sadece ikisinde ilk yarıyı galip tamamladı (4B 5M). Bu bölümlerde dört gol kaydeden Leipzig, aynı karşılaşmaların ikinci devrelerinde 17 gol attı.

Son Bundesliga maçında Freiburg filelerini havalandıran Leipzig forveti Yussuf Poulsen, ligde 146 gün sonra gol sevinci yaşadı.