Makinenin üzerindeki boşluklara, bardaklara doldurduğu top top malzemeyi döktü üzerine iyice bastırdı. Saniyeler içinde makineden çıkan şeye kimse inanamadı

Makinenin üzerinde bulunan boşluk alanlara, hemen yan masanın üzerinde bardaklara pay ettiği top top malzemeleri döktü ve üzerine iyice bastırdı. Saniyeler içinde makineden çıkan şeye kimse inanamadı. Her şey bir anda oldu, sihir gibiydi.

Makinenin üzerinde bulunan boşluk alanlara, hemen yan masanın üzerinde bardaklara pay ettiği top top malzemeleri döktü ve üzerine iyice bastırdı. Saniyeler içinde makineden çıkan şeye kimse inanamadı. Strafor köpük tanelerini andıran malzeme, makinenin doğru noktalarına bırakılıp bastırıldığında son yıllarda sık sık kullanılan bir terlik türü olan eva terliğe dönüştü. 

SON DERECE SAĞLIKLI

Bu özelliğinden dolayı sıklıkla eva terlik tabanı yapımında kullanılırlar. Eva taban ayakkabılar ve eva taban terlik, taban üzerinde bakteri üretmez ve dolayısı ile antibakteriyel bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı için son derece sağlıklıdır. Isı ve soğuk geçirmeyen bir özelliğe sahiptir.