Mal varlığını kaptırmamak için yaptığı hamle çok konuşulmuştu! O futbolcunun eşinden çok konuşulacak sözler

Bir kadına cinsel saldırı iddiasıyla yargılanan futbolcu Achraf Hakimi ile boşanma aşamasında olan aktris Hiba Abouk açıklamalarda bulundu. Abouk, “İlişkimize başladığımızda onun para kazanmadığını ve benim ondan daha iyi tanındığımı düşünürsek, bu maço ve kadın düşmanı bir dünya” dedi.

Mal varlığını kaptırmamak için yaptığı hamle çok konuşulmuştu! O futbolcunun eşinden çok konuşulacak sözler

Fransız ekibi Paris Saint Germian’de forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Achraf Hakimi, kendisiyle aynı yaşta olan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanmaya başlandı. Söz konusu iddialar sonrası futbolcunun eşi aktris Hiba Abouk boşanma davası açtı.

Mal varlığını kaptırmamak için yaptığı hamle çok konuşulmuştu! O futbolcunun eşinden çok konuşulacak sözler - Resim : 1

MAL VARLIĞININ ANNESİNİN ÜZERİNE YAPMIŞTI

Abouk’un boşanma davası sonrası futbolcu, mal varlığını eşine kaptırmamak için üzerinde bulunan her şeyi annesinin üzerine yaptı. Yaşananların ardından açıklama yapan Hiba Abouk, mağdurların yanında olacağını söylemişti.

Mal varlığını kaptırmamak için yaptığı hamle çok konuşulmuştu! O futbolcunun eşinden çok konuşulacak sözler - Resim : 2

"MAÇO VE KADIN DÜŞMANI BİR DÜNYA"

Abouk, boşanma davasıyla ilgili aldığı maddi talepler nedeniyle aldığı eleştiriler karşısında sakin kalması sonrası ilk kez konuştu. Abouk, "İlişkimize başladığımızda onun para kazanmadığını ve benim ondan daha iyi tanındığımı düşünürsek, bu maço ve kadın düşmanı bir dünya. İyi olan, söyledikleri artık beni etkilemiyor, sağduyulu olmak istiyorum ki yarın ailemizi etkilemiyorum. Adaletin ve sağduyunun benden yana olduğuna güveniyorum” dedi.

Mal varlığını kaptırmamak için yaptığı hamle çok konuşulmuştu! O futbolcunun eşinden çok konuşulacak sözler - Resim : 3

ANNESİ, GELİNİNİ ELEŞTİRDİ

Öte yandan futbolcunun annesi de Abouk’u eleştirerek, oğlunun mal varlığını üzerine geçermesinden habersiz olduğunu belirtip, “ ‘Oğlum bunu yapmazsa bu kadından kurtulamam’ dedi” ifadesini kullandı.

DAVA EDECEKLER

Lecturas'a göre Hiba Abouk'un avukatları , Achraf Hakimi'yi servetinin varisi olarak annesini dahil ettiği için dolandırıcılık suçundan dava etmeyi düşünüyorlar.

PSG formasıyla bu sezon 37 maça çıkan Hakimi,  4 gol attı, 5 asist yaptı.