Ünlü futbolcudan boşanma davası açan eşine büyük şok! Mal varlığının kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez!

PSG’nin yıldız futbolcusu Achraf Hakimi hakkında, genç bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla soruşturma açıldı. Eşi, Hakimi’ye boşanma davası açarken futbolcunun malvarlığından eşine pay vermemek için yaptığı hareket çok konuşuldu. Futbolcunun tüm mal varlığının annesinin üzerine yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü futbolcudan boşanma davası açan eşine büyük şok! Mal varlığının kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez!

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain (PSG) forması giyen Faslı futbolcu Achraf Hakimi’nin internet üzerinden tanıştığı genç bir kadını evine çağırdığı, daha sonra cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine Hakimi’nin eşi Hiba Abouk, boşanma davası açtı.

Ünlü futbolcudan boşanma davası açan eşine büyük şok! Mal varlığının kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez! - Resim : 1

MAL VARLIĞININ YARISINI İSTEDİ

Eşinin mal varlığının yarısını talep eden Abouk, öğrendiği gerçekle büyük şok yaşadı. Futbolcunun üzerine hiçbir mal varlığı bulunamadı.

Ünlü futbolcudan boşanma davası açan eşine büyük şok! Mal varlığının kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez! - Resim : 2

ÇOK KONUŞULACAK HAREKET

Futbolcunun eşine mal varlığının vermemek için üzerindeki her şeyi annesinin üzerine yaptığı ortaya çıktı. Hakimi'nin mal varlığını eşine kaptırmamak için böyle bir yol izlediği konuşuluyor.

Ünlü futbolcudan boşanma davası açan eşine büyük şok! Mal varlığının kaptırmamak için öyle bir şey yaptı ki şeytanın aklına gelmez! - Resim : 3

EŞİ, DÜNYA YILDIZLARINI TAKİP EDİYOR

Aktris olan Hakimi'nin eşi Hiba Abouk'un Instagram'da 1.6 milyon takipçisi var. Abouk'u Ronaldo ve Mbappe gibi dünya futbolunun en iyi futbolcuları da takip ediyor.