Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Sözleşmesi...

İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United, Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst'u kadrosuna katmıştı. Siyah beyazlı takım eski yıldızı Aboubakar'ı transfer etmeye hazırlanıyor.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta! Sözleşmesi...

Wout Weghorst'un İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile görüşmelere başlamıştı.

Siyah-beyazlı takımda Asbaşkan Emre Kocadağ; Aboubakar transferi ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Aboubakar'ın da Beşiktaş'a çok büyük hizmetleri olmuş, şampiyonlukta çok büyük katkısı olmuş bir oyuncu. Gündemimizde demek istiyorum ama sözleşmesi devam ediyor takımıyla. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız" şeklinde konuştu. 

Aboubakar, sözleşmesini feshetti

Arabic Sport 360 sitesinden Majeed Taleb'in son dakika açıklamasına göre; Vincent Aboubakar'ın, Suudi ekibi Al Nassr ile olan sözleşmesi bugün yapılan görüşme sonrası feshedildi.

Al Nassr kariyeri

Kamerunlu oyuncu, Suudi ekibi Al Nassr ile çıktığı 39 maçta 13 gol ve 6 asist kaydetti. Aboubakar, bu sezon forma giydiği 12 maçta ise 4 gol ve 2 asist ile oynadı.